دستور تهیه نان بادامی اسپانیایی خوشمزه

نان بادامی اسپانیایی

طعم نارگیلی در نان اسپانیایی طعم جدیدی در میان شیرینی ها است که می تواند بسیار خوشمزه باشد.

طرز تهیه نان شیرینی بادام با طعمی عالی

این شیرینی یک نان متفاوت خارجی است و هم خیلی خوشمزه است و هم کالری کمی دارد.

مواد لازم برای یک شیرینی مجلسی خوشمزه

برای تهیه این نان شیرینی اسپانیایی، به مواد زیر نیاز دارید:

  • ۳۰۰ گرم بادام زمینی
  • ۴ قاشق غذاخوری (۵۶ گرم) روغن نارگیل کاملا طبیعی و سالم
  • ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ میلی لیتر) مایع تصفیه شده استویا

استویا نوعی گیاه است که طعمی شیرین دارد و کاملا طبیعی است و می تواند جایگزین قند باشد. این شیرین ننده طبیعی تقریبا کالری ندارد و مزایای زیادی نیز برای سلامتی بدن دارد.

در فروشگاه ها دو نوع استویا وجود دارد : استویا روشن و تصفیه شده که عطر و طعم و یا خواص دارویی ندارد و استویا تیره تر و غلیظ تر که هم خاصیت دارویی دارد و هم عطر و طعمی قوی مانند شیرین بیان دارد. ما برای طبخ همیشه از نسخه تصفیه شده استفاده می کنیم، زیرا همتای ناپیدار آن طعم، این دستور را تغییر می دهد استویای خالص، می تواند به منظور چای دارویی مورد استفاده قرار بگیرد و البته هر دو نوع این استویا کالری هم ندارند.

نان بادامی اسپانیایی

طرز تهیه شیرینی نان بادامی اسپانیایی :

برای ساخت این دستور العمل باید این مراحل را انجام دهید :

اگر دمای روغن نارگیل کمتر از ۲۵ درجع سانتی گراد است به صورت جامد در می آید. می توانیم با بخار دادن و یا قرار دادن آن در مایکروویو آن را به صورت مایع در آوریم.

نان بادامی اسپانیایی

مایع تصفیه شده استویا و نارگیل

از جوشاندن آن خودداری کنید زیرا باعث از بین رفتن ارزش غذایی آن می شود. وقتی روغن در حالت مایع است، آن را با مایع استویا مخلوط نمایید. بعد از آن بادام زمینی را هم اضافه کنید. می توانید از یک قاشق تمیز برای مخلوط کردن استفاده کنید. وقتی مخلوط شما خوب یکدست شد، این مخلوط را در قالبی سیلیکونی یا سینی پخت کم عمق قرار دهید.روی این مخلوط را با نایلون بپوشانید و درون یخچال بگذارید تا سرد شود. روغن نارگیل جامد شده و شیرین را جمع کنید. بعد از یک ساخت که خنک شد، شیرینی آماده می شود.

 

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *