طرز تهیه “شیرینی نخودچی” به همراه نکات ریز پخت و مواد لازم

“شیرینی نخودچی” در بین ایرانیان بسیار محبوب است و دارای طعمی خوشمزه است و شیرینی سنتی ایران در عید نوروز است.

روش درست کردن شیرینی نخودچی

این شیرینی بسیار خوشمزه و ساده محبوب ایرانی ها است و در ایام نوروز بسیار مصرف می شود.

شیرینی نخودچی

روش پخت شیرینی نخودچی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

  • آردنخود چی نیم کیلو
  • هل سبز ساییده شده ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر قند ۲۵۰ گرم
  • روغن جامد ۲۵۰ گرم

شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

در ابتدا باید آرد نخودچی و پودر قند را الک کنید. سپس پودر قند را با روغن جامد مخلوط کنید و بقدری ورز می دهیم که شکل حامه ای بگیرد. باید در نظر داشته باشید که نباید به جای روغن از کره استفاده کنید جون می تواند باعث سفت شدن شیرینی شود. بعد از اینکه پودر قند و روغن شما خوب ورز داده شد آرد نخودچی را هم اضافه می کنیم. آرد نخودچی را در ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم و خوب روز می دهیم و تا شکل بگیرد و از حالت شکنندگی در بیاید چون این خمیر خیلی نرم و شکننده است. در هنگام ورز دادن هل را هم اضافه کنید. وقتی خمیر آماده شد آنرا درون یک پلاستیک بگذارید و حدود ۱ روز در گوشه ای از آشپزخانه قرار بدهید تا استراحت کند.

شیرینی نخودچی

دستورالعمل و آموزش کامل شیرینی نخودچی

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را بر روی سطح صافی پهن می کنیم و با وردنه روی آن می کشیم تا خوب صاف و یکدست شود. در این مرحله از چند قابل برای شکل دادن شیرینی استفاده می کنیم.

 خمیر شیرینی نخودچی

باید کلفتی خمر شیرینی به اندازه قالب های که انتخاب کرده اید باشد. بعد از اینکه شیرینی را قالب زدیم بر روی سینی فر که روی آن کاغذ روغنی پهن کرده ایم قرار می دهیم و فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است به مدت ۲۰ دقیقه در قسمت وسط می گذاریم. باید دقت کنید که حرارت فر شیرینی های شما را نسوزاند و مرتب به آن سر بزنید.

شیرینی نخودچی

اموزش پخت نخودچی شیرینی فوق العاده خوشمزه

بعد از اینکه این شیرینی خوشمزه اماده شد آن ررا از درون فر در می آوریم و می گذاریم تا سرد شود چون اگر زودتر از آن شیرینی ها را از سینی خارج کنیم خیلی ترد و شکننده می شوند.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی جزو دسته کیک و شیرینی و از انواع شیرینی خشک می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه ۲۰ حدود و زمان پخت هم ۲۰ دقیقه می باشد. شیرینی نخودچی را می توانید در وعده میان وعده و دسر سرو کنید. دستور تهیه این غذا برای ۱۰ نفر می باشد.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *