طرز تهیه نان ترتیلا و نحوه تهیه کردن آرد ذرت برای نان ترتیلا

نان و آرد نا ترتیلا در کشور مکزیک بسیار ورد استاده قرار میگیرد و طرز تهیه این نان خیلی اسان است و می توانید آن را سریع درست کنید.

طرز تهیه نان و آرد ترتیلا در منزل

شاید فکر کنید کره یا چربی باعث قوام بهتری به خمیر بدهد، اگر روغن را از آن خارج نمایید باعث می شود نان عالی تر شود، آزرد ذرت نقش اساسی در خیلی از غذاها دارد، نان هایی که شکل مسطح دارند، چون با مخمر درست نمی شوند، بسیار شبیه به نان های هندی می باشند. در بیشتر کشورها از آرد ذرت برای تهیه کردن غذاهای سنتی استفاده می کنند. در کشور مکزیک آرد ذرت خیلی محبوب است، در حالی که در منطقه جنوب این کشور، مردم بیشتر نان ذرت تهیه می کنند.

نان ترتیلا

چگونه نان و آرد نان تورتیلا درست کنیم ؟

تاریخچه آرد ذرت مناسب برای نان ترتیلا:

آرد ذرت در قرن ۱۶ در هنگام پیروزی اسپانیا پیدا شد. فاتحان گندم را به این کشور معرفی کردند. بنا بر روایت تاریخ در سال ۱۵۴۲، اسپانیایی ها نمی تونستند مواد تشکیل دهنده نان را که برای سال ها از آن استفاده می کردند را پیدا کنند.

اسپانیایی در سونورا با یک ترکیب از گندم و آب که به عنوان zaruki شناخته می شد، شروع کردند. درست کردن آن بسیار آسان است، آرد ذرت به بخضی از وعده های اسپانیایی ها، به خصوص آن هایی که در سال ۱۷۶۹ در کالیفرنیا جستجو کردند، تبدیل شد.

سال های بعد غذایی با آرد ذرت، پر از گوشت در مکزیک پیدا شد. این غذا بورتو burrito نام گرفت. در آمریکا ذرت به عنوان جزو اصلی burrito سنتی شناخته می شود که در این کشور محبوب است.

ارزش غذایی آرد ذرت مخصوص نان ترتیلا:

این غذا به دلیل استفاده از خمیر نان ذرت، در رده غلان طبقه بندی شده است. یکی بخش از این نان حدود ۴۶۷ کالری دارد. یک قسمت از آن تقریبا ۲۰۰ گرم است، که ممکن است حدود ۴۶۷ کالری داشته باشد. از طرف دیگر، ذرت در هر ۱۰۰ گرم در حدود ۲۳۷ کالری دارد، بنابراین در حقیقت کمتر است گر چه خمیر ذرت با چربی درست می شود اما هیچ کدام از این مواد پرانرژی نیستند، به طور خاص، تغذیه در ۱۰۰ گرم شامل :

  • ۷٫۶ گرم چربی
  • ۴۹٫۳ گرم کربوهیدرات
  • ۸٫۰ گرم پروتئین

بزرگترین نگرانی مصرف کنندگان ممکن است مقدار چربی موجود در آن باشد. با این حال، واقعا مهم نیست زیر ۱۰۰ گرم آرد ۱۱٫۷ از مقدار توضیه شده روزانه است.

نان ترتیلا

آرد و نان ترتیلا

چگونه آرد ذرت را درست کنیم؟

در این مطلب از آشپزی تاپ ناز دستورالعمل را به شما می گوییم که با استفاده از ان می توانید آرد و نان ترتیلا را در منزل تهیه کنید. حال می توانید این دستورالعمل را دنبال کنید تا آرد ذرت درست کنید. اگر ز چبی حیوانی متنفر است آن را با روغن جایگزین کنیدف واقعا نتیجه مشابهی نخواهید داشت. مقادیر زیر به منظور تهیه ۲۴ عدد نان ذرت است.

مواد لازم

  • ۱ ۱ / ۲ فنجان آرد ( ۱۸۰ گرم )
  • ۲ قاشق چای خوری نمک ( ۵ گرم )
  • ۲ قاشق چای خوری پودر پخت ( ۱۰ گرم )
  • ۱ ۱ / ۲ فنجان آب ( ۳۰۰ میلی لیتر )
  • ۲ قاشق سوپ خوری روغن حیوانی( ۳۰ گرم )

نان ترتیلا

آموزش پخت نان تورتیلا

خیلی ساده می توانید مواد اولیه این دستورالعمل را مخلو کنید. برای اینکه به نتیجه ای بهتر برسید باید خمیر را خوب ورز دهید، یرا باعث می شود نان عالی تر شود.

مخلوط کردن مواد شاید کمی نیاز به تمرین داشته باشد. در یک کاسه، آرد، نمک و پودر جوش شیرین را بریزید.

سپس روغن جیوانی را اضافه کنید و با انگشتان خوب مخلوط شوید تا همگن شود.

آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که خوب ترکیب شود.

کمی آرد روی میز بریزید و خمیر را بر روی آن پهن کنید خمیر را تا هنگامی که صاف و یکنواخت شد ورز دهید. خمیر را به ۲۴ توپ تقسیم کنید. تابه را خوب حرارت دهید تا خمیر ذرت روی شعله کم بپزد. از وردنه می توانید برای صاف کردن توپ ها استفاده کنید و آن ها را مدور کنید. مواد را بر  روی گریل بگذارید و صبر کنید تا هر دو طرف قهوه ای شود. دقت کنید نان ها را نسوزانید.

اگر خمیر ذرت اضافه آوردید آنها را درون حوله ای بپیچید و نگهدارید تا تازه بمانند. اگر خمیر ذرت به مدتی خیلی زیاد در معرض هوا قرار بگیرند، ممکن است بد شوند سعی کنید که خمیر را خوشمزه درست کنید.

» همچنین بخوانید :

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *