طرز تهیه کاسرول قارچ و روش های متفاوت پخت و خرید قارچ

قارچ را می توان در انواع غذاها استفاده کرد و طعم خوبی دارد که روش های پخت متفاوتی نیز دارد. در این مطلب دستور غذایی کاسرول قارچ را آماده کرده ایم که طعمی خوب دارد.

طرز تهیه کاسرول قارچ غذایی متفاوت و خوشمزه

قارچ که به قارچ دکمه ای شناخته می شود یکی از غذاهای معروف در دنیا است. به دلیل باففت و مزه منحصر بفرد زیاد مورد استفاده قرار میگیرد. در این مطلب تاپ ناز طرز تهیه قارچ را به شما آموزش می دهیم. حتما این غذا را درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.

کاسرول قارچ

مواد مغذی و فواید قارچ

قارچ ها حدود ۲۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم دارند. برای افرادی که رژیم دارند، افراد چاق و دیباتی بسیار مفید و عالی است. قارچ فاقد کلسترول است اما فیبر زیادی دارد. قارچ باعث می شود که شما احساس سیری کنید و حس کنید که معده شما پر است. به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین ب، منیزیم و روی در قارچ، می تواند باعث قوی شدن سستم عصبی و استخوان های بدن شود. قارچ شامل عناصر کمیاب، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. ویتامین و سلنیوم به مبارزه با سلول های تی کمک می کند و دی ان ای بدن را ترمیم می کند و بدن شما را در مقابل خیلی از بیماری ها محافظت می کند. پتاسیم قارچ برای سلامت قلب و عروق بسیار مناسب است و به بدن کمک می کند که سموم را درفع کند.

کاسرول قارچ

انتخاب قارچ مناسب برای آشپزی

کیفت قارچ به غذایی که می خواهید تهیه کنید بستگی دارد. اگر غذای قارچی درست می کنید باید مطمئن شوید که مواد اولیه و با کیفیت بالا و طعم عالی داشته باشد.

توصیه هایی برای خرید قارچ تازه

  • از قارچ با خال های تیره اجتناب کنید؛ این نشانه این است که تازه نیستند.آن ها باید سفید یا خیلی روشن باشند.
  • مطمئن شوید آن ها در مکانی خنک نگهداری شده اند چون دمای که نگه داری می شوند بر این که چقدر بعد از خرید طول می کشد تا سالم بماند تاثیرمی گذارد.
  • ایده خوبی نیست که آن ها را مدت طولانی در خانه نگه دارید، دو روز آنها را بیشتر نگه ندارید.
  • قارچهایی که برای مصرف آماده هستند، زمانی که فشارشان می دهید سفت است ونرم نیست.
  • قارچ هایی را بخرید که وقتی لمس می کنید چسبنده و خشک باشند .
  • از خرید قارچ با بوی مرطوب خودداری کنید، نشانه این است که آن ها به تاریخ انقضا نزدیک هستند.
کاسرول قارچ

چگونه قارچ را بپزید

هنگامی که قارچ راسرخ می کنید یا می جوشانید، آب یا روغن مورد استفاده خیلی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها را حفظ می کنند. در این فرآیند همچنین میزان کربوهیدرات و پروتئین آن کاهش پیدا می کند. بهتر است فقط کمی آن ها را بپزید. از طرفی دیگر قارچ ها را اگر سرخ کنید یا بپزید به نظر می رسد که آنتی اکسیدان های آن افزایش پیدا می کند.

دستور قارچ کاسرول و تخم مرغ

کاسرول منبعی خوبی برای پروتئین است. اینترکیب کاملی ازمواد غذایی و طعم های خوب است. این دستور پخت برای ۵ نفر است.

مواد لازم برای تهیه کاسرول قارچ

  • ۵ عدد تخم مرغ ( ۳۰۰ گرم )
  • ۱ عدد فلفل چیلی، خرد شده ( ۳ گرم )
  • روغن زیتون بکر
  • ۲ تکه نان، ( ۴۰ گرم )
  • ۱ عدد پیاز ریز خرد شده ( ۳۰ گرم )
  • نصف فنجان پنیردلمه شده یا پنیر سفید ( ۱۵۰ گرم )
  • نمک،برای مزه دار کردن
  • ۱ قاشق سوپ خوری جعفری، ریز خرد شده ( ۱۰ گرم )
  • قارچ خرد شده ( ۵۰۰ گرم )
  • ۱ فلفل قرمز سرخ شده، خرد شده( ۳۰ گرم )
  • ۱ فلفل سبز سرخ شده، خرد شده ( ۳۰ گرم )
  • دو حبه سیر، خرد شده
کاسرول قارچ

مراحل تهیه و آماده سازی کاسرول قارچ

  • در ابتدا دمای فر رابر روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  • مقداری روغن به کاسرول اضافه کنید. فلفل چیلی و سیر را اضافه کنید و درون فر بگذارید تا ۵ دقیقه بپزد.
  • قارچ و پیازها را اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
  • فلفل کبابی و نان را هم اضافه کنید.
  • کمی روغن اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر درون فر قرار دهید. بشقاب را برادراید و تخم مرغ را اضافه کنید.
  • چاشنی را به همراه نمک و جعفری بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
  • وقتی کاسرول از فر بیرون آورده شد بر روی آن پنیر بریزید.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *